• Traduceri Cluj Napoca
  • Întreg globul pamântesc e locul nostru de joaca
»
Interpretariat

Interpretariat Cluj Napoca - Traduceri Interpretariat Cluj

Interpretariatul reprezintă cea mai frecventă formă de traduceri orale, drept pentru care interpreţii noştri au o vastă experienţă în acest domeniu.

Interpretariat Consecutiv - Traduceri Orale ClujTraduceri Cluj Napoca - Traduceri Interpretariat Cluj - Traduceri Orale Cluj

Această formă de traducere orala se foloseşte în cazurile în care traducerea este furnizată unui număr restrâns de interlocutori, astfel încât interpretul li se poate adresa în mod direct, fără a fi necesară utilizarea unor echipamente tehnice speciale. În practică, această formă de interpretariat poate fi utilizată în întâlniri de business, negocieri, asistenţă în tribunal (depoziţii martori, audiere părţi litigante, etc.), asistenţă la notar în vederea întocmirii de acte.

Interpretariat Simultan - Servicii Interpretariat Cluj

Interpretariatul simultan reprezintă o formă de traducere orala Cluj ce se foloseşte în cazurile în care traducerea este furnizată unui număr mare de interlocutori, astfel încât interpretul nu li se poate adresa în mod direct, decât prin utilizarea unor echipamente tehnice speciale.
Spre deosebire de interpretariatul consecutiv, în cazul interpretariatul simultan vorbitorul nu se opreşte pentru a-i permite interpretului să traducă, ci interpretul traduce încontinuu folosind echipamentele tehnice de care dispune.
În practică, această formă de interpretariat poate fi utilizată în cazul conferinţelor, cursurilor, prezentărilor cu număr mare de participanţi.

Costul pentru servicii interpretariat Cluj se stabileşte după o discuţie prealabilă cu clientul, pentru fiecare limbă în parte şi în funcţie de tema discuţiei. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi folosind formularul de contact, adresa de e-mail sau telefonic.